Vrijwilligers gezocht!

De Fietsersbond afdeling Zuid-Oost Brabant kan nog steeds hulp gebruiken voor afgebakende taken. Afgebakend in de zin dat het in een korte tijd gedaan kan worden en afgebakend omdat het om een specifiek onderwerp gaat.

Er zijn al enthousiaste leden die al aan de slag zijn gegaan met een aantal taken, maar er zijn nog vier taken die openstaan.  Wie heeft interesse?

TAKEN:

 1. Zoeken naar fietsplannen op de websites van de 21 gemeentes in deze regio.
 2. Wij zijn op zoek naar een verkoper voor advertenties in ons Ventiel.
  Het zou mooi zijn als er advertenties bijkomen. Natuurlijk moeten de adverteerders wel passend zijn voor onze doelgroep.
 3. Wij zijn op zoek naar leden die aan de hand van een formulier de tijden en eigenschappen van verkeerslichten willen opnemen.
  Wij hebben in 2012 een uitgebreid onderzoek gedaan naar alle verkeerslichten in Zuidoost Brabant. Hiervan is uitgebreid verslag gedaan. Maar ondertussen zijn er verkeerslichten bijgekomen en zijn er kruispunten en / of regelingen voor de verkeerslichten gewijzigd.
  Het gaat om:

  • 42 kruispunten in Eindhoven
  • 4 verkeerslichten in Deurne
  • 4 verkeerslichten in Valkenswaard
  • 2 verkeerslichten in Nuenen
  • 12 verkeerslichten in Veldhoven
  • 1 verkeerslicht in Waalre

  Bijgaand een overzicht van de kruispunten waar we graag de metingen ( weer) van willen hebben en een overzichtskaart.
  Het meetformulier kun je hier downloaden.
  De instructie kun hier downloaden.

  Graag aanmelden via e-mail aan: zuidoostbrabant@fietsersbond.nl

 4. En verder:
  Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen willen we in iedere gemeente zoveel mogelijk onze fietsvoorstellen in de partijprogramma’s terug laten komen. Daarom is er een handleiding gemaakt: “Resultaat- gericht naar een nieuwe gemeenteraad”. Klik hier om die te downloaden. Graag jullie inbreng voor je eigen gemeente.

Hartelijk bedankt.

Categorieën