Vrijwilligers gezocht!

De Fietsersbond afdeling Zuid-Oost Brabant kan nog steeds hulp gebruiken voor afgebakende taken. Afgebakend in de zin dat het in een korte tijd gedaan kan worden en afgebakend omdat het om een specifiek onderwerp gaat.

In het vorig Ventiel stonden 4 vacatures. Er zijn enthousiaste leden die al aan de slag zijn gegaan met twee taken. We hebben twee nieuwe vragen, dus zijn nu nog 4 openstaande taken, wie heeft interesse ?

TAKEN:

 1. Zoeken naar fietsplannen op de websites van de 21 gemeentes in deze regio.
 2. Op korte termijn zoeken we een webmaster voor onze site “zuidoostbrabant.fietsersbond.nl”.  Je krijgt de content aangeleverd. Met een opmaakprogramma zorg je ervoor dat onze leden een professionele site kunnen bekijken.
 3. Wie wil Ans en Wim Verhagen helpen bij het printen van de etiketten voor ons kwartaalblad Ventiel?  De etiketten moeten worden geprint in de volgorde van bezorger. Hiervoor moet het bestand gesorteerd worden.  Ans en Wim zouden hier graag éénmaal per kwartaal ondersteuning voor willen hebben.
 4. Wij hebben enkele jaren geleden een uitgebreid onderzoek gedaan naar alle verkeerslichten in Zuidoost Brabant. Ondertussen zijn er op enkele plaatsen verkeerslichten bijgekomen en zijn er kruispunten gewijzigd.   Wij zijn op zoek naar leden die aan de hand van een formulier de tijden en eigenschappen van verkeerslichten willen opnemen.
  Het gaat om:

  • 42 kruispunten in Eindhoven
  • 4 verkeerslichten in Deurne
  • 4 verkeerslichten in Valkenswaard
  • 2 verkeerslichten in Nuenen
  • 12 verkeerslichten in Veldhoven
  • 1 verkeerslicht in Waalre

  Bijgaand een overzicht van de kruispunten waar we graag de metingen ( weer) van willen hebben en een overzichtskaart.
  Het meetformulier kun je hier downloaden.
  De instructie kun hier downloaden.

  Graag aanmelden via e-mail aan: zuidoostbrabant@fietsersbond.nl

Hartelijk bedankt.

Categorieën