Ledenavond Fietsersbond Eindhoven op 23 januari

Fietsersbond Eindhoven organiseert een ledenavond met als thema “Herinrichting van wegen in de stad”, op donderdag 23 januari 2020 om 20:00u in Wielercafé Cyklist.

Herinrichting van wegen

Om de verkeersveiligheid te verbeteren en om in te spelen op de toenemende verkeersdruk in Eindhoven worden verschillende wegen in de stad heringericht. Van de gemeente Eindhoven zullen Eddy Steenkamp (projectleider) en Bas Braakman (beleidsadviseur fiets) op deze avond aanwezig zijn om aan de hand van concrete voorbeelden te vertellen wat er daar allemaal bij komt kijken: welke randvoorwaarden worden er aan een dergelijk project gesteld, welke stappen zijn er nodig om tot een ontwerp te komen, welke verschillende partijen zijn er bij betrokken, hoe komt er inspraak tot stand, en tot welk soort compromissen kan dat leiden. Ook zullen evaluatie en handhaving na de oplevering aan bod komen. Wij willen ook graag van jullie horen wat er volgens jullie goed gaat, en wat er beter zou kunnen.

Praktische zaken

De zaal bij Wielercafe Cyklist (adres: Gasfabriek 3, Eindhoven)  is open vanaf 19.30u, er staat dan een kopje koffie of thee klaar. De avond eindigt rond 22.30u. De toegang is gratis. Aanmelden hoeft niet, maar stellen we wel op prijs zodat we een beeld hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten, via [email protected].

Categorieën